METTÄ Nokksenlehtirouhe 25g

Nokkosenlehtirouhe 25g

Nokkonen, Suomen yrttien superstara, sisältää monipuolisesti ravintoaineita ja on mitä terveellisintä superruokaa. Ilman piikkejään eläimet olisivat syöneet sukupuuttoon tämän kasvin jo aikoja sitten! Nokkonen sisältää hyvät määrät C-, E-, A- ja K-vitamiinia, rautaa, kaliumia, mangaania ja kalsiumia. Nokkonen on myös hyvä proteiinin ja ravintokuidun lähde. Helpoin tapa aloittaa nokkosen käyttö on maustaa sillä suosikkiruokiaan. Nokkosta voi myös käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa pinaatin tavoin.

Kuivattua nokkosta voi käyttää sellaisenaan maustamiseen ja teenä, sekä se sopii hyvin virhersmuuteihin. Liotettuna nokkosrouhe sopii pestoon, vihannespaistoksiin, kastikkeisiin, muhennoksiin, keittoihin, piiraisiin, ohukaisiin ja leipiin. Nokkosrouhe antaa mukavaa suutuntumaa ja koostumusta erilaisiin ruokiin, joten se sopii hyvin myös pääraaka-aineeksi, samalla tavalla kuin tuore nokkonen tai pinaatti.

Parasta ennen 06/22.

 

4,90 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ainekset: Nokkosenlehti. Käytämme korkealaatuista pellolla kasvatettua suomalaista nokkosta, joka on saanut kasvaa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kuivattu yrteille optimaalisessa matalassa lämpötilassa. Saattaa sisältää pieniä kasvin varren osia.

Liotusohje. Liota haalessa vedessä noin 1 osa nokkosta ja 2 osaa vettä 5-10min. Purista ylimääräinen vesi pois. Nestemäisiin ruokiin laitettaessa ei tarvitse liotusta.

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Suomi.

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Lisätiedot

Paino 40 g
Mitat 13 × 7 × 12 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “METTÄ Nokksenlehtirouhe 25g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *